În curs de procesare...

Acer Iconia B1-710-83171G00nw review



Comparativ cu ceea ce se intampla cu cativa ani in urma pe piata tabletelor PC din Romania, astazi suntem pusi in fata unui fapt implinit: o buna parte de pasionatii de gadgeturi au renuntat la ideea de a avea o tableta de 9+ inchi, apreciind in acelasi timp un alt factor, la fel de important, si anume portabilitatea. S-a ajuns astfel la stadiul in care cumparatorul roman prefera mai cu seama tabletele de 7 inchi, in detrimentul celor cu un display mai generos.

Tableta Acer Iconia B1-710-83171G00nw este un exemplu perfect in acest sens, numarandu-se printre cele mai cautate gadgeturi la ora actuala.  Puterea procesorului dual-core, tactat la 1.2Ghz, i-a cucerit iremediabil pe utilizatorii ce isi doreau o tableta ieftina, insa ceva mai puternica fata de chinezariile existente pe piata. S-a gasit, asadar, solutia acestui neajuns, in masura in care Iconia B1-710-83171G00nw iese in evidenta printr-un procesor puternic, 8GB memorie interna si, dupa cum subliniam si mai sus, un display de 7 inchi.

Procesorul dual-core ajuta in mod direct la rularea fara probleme a unor aplicatii pretentioase, ca de pilda jocuri nou aparute. Rezolutia nativa de 1024 cu 600 pixeli se inscrie in tonul dictat de catre segmentul low-end, in timp ce slotul de 1GB memorie RAM va va fi de folos in cadrul operatiunilor de multitasking.

Pe langa posibilitatea de a va conecta la Google Play, Acer Iconia B1-710-83171G00nw vine si cu o serie de aplicatii preinstalate. Camera web este una modesta, suficient de buna incat sa sustineti o conferinta video pe Skype insa, memoria interna putand fi imbunatatita suplimentar pana la 32GB (via card microSD). In lista de specificatii veti gasi bifate si casutele din dreptul tehnologiei Bluetooth si a modului wireless prezent, tableta de fata avand o greutate de doar 340 de grame, raportata la 12.4 mm grosime. De asemenea, Acer Iconia B1-710-83171G00nw ruleaza pe sistemul de operare Android Jelly Bean.